Basta duikt onder

Ook Basta rolt tijdens Het Parcours de rode loper uit. Maar dan onder water. Zowel op zaterdag 11 als zondag 12 september organiseert de Maastrichtse kunstgroep in samenwerking met de historische rondvaartboot Pallieter drie boottochten vanaf de binnenhaven Bassin vol met beeldende kunst, theater, muziek, mode en poezie. En niet alleen langs de waterkant, maar zeker ook in de Pallieter, de enige nog drijvende authentieke rondvaartboot van voor de Tweede Wereldoorlog.

Een unieke bijna twee uur durende tocht door de oude sluizen van de Maastrichtse wijk Bosserveld, op de Maas en langs het Landbouwbelang, waar aansluitend een vernieuwend theaterstuk te zien is van theatergroep “Afslag gemist” o.l.v. Coretta Dekkers. En tijdens de vaart worden alle zeilen schrap gezet met onder meer een modeshow van Davina Versteeg, een muzikale trapeze-act door Conny Schneider, onderwaterschilderkunst door Katrien Haemers, een videospektakel van Arjen Zuidgeest samen met Thomas Gobbele en unplugged blues door Nico Zwakhalen. Dit alles verbaal aan elkaar gebreid door Krokus. Maar dat is nog niet alles. Basta zou Basta niet zijn als de boottocht vol met nog meer spraakmakende culturele performances en verrassingen van zowel aanstormend als ouder talent zit.

De Pallieter ligt aangemeerd onder de brug in het Bassin en zal speciaal voor de bezoekers van Het Parcours uitvaren: op zaterdag om 17.00 uur en ’s zondags om 12.00 uur en 15.00 uur.

Reserveren
Voor dit gratis en niet behoudend culturele festijn is reserveren noodzakelijk omdat het aantal zitplaatsen aan boord beperkt is.
Dat kan via e-mail bassinbootpallieter@gmail.com of via telefoonnummer 06-29055232.

Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s